Bedrijfsruimte Bedrijfsruimte huren Haagweg 4
De renovatie van de Haagweg is vrijwel rond.
Alle bedrijfsunits en ateliers op de Haagweg zijn verhuurd.

In totaal is er zo'n 2.000 m2 verhuurbare commerciële bedrijfsruimte gecreëerd.

Klik op een van de linken aan de linkerkant om hier meer informatie over te verkrijgen.

 

Atelierruimtes Haagweg 4
Er zijn 55 atelierruimten op de Haagweg 4. De ateliers zijn ruim, hoog en licht.zijn groot, gelet op hun oorspronkelijk gebruik voor onderwijs, uitermate geschikt als ateliers; hoog, ruim en licht. Ook de samensmelting van zoveel disciplines van verschillende kunstenaars, de zogenaamde 'broedplaatsfunctie' werkt inspirerend voor alle gebruikers van het pand en werkt positief in het gehele culturele klimaat van de gemeente Leiden en omstreken.  Lees verder...

 

Horeca Haagweg 4

Sinds september 2014 is Galerie-cafe De Leidse Lente neergestreken in Haagweg 4. Meer over de Leidse lente is te vinden op de website galeriecafeleidselente.nl

 

Het pand
De bedrijfs- en atelierruimten zijn gevestigd in de voormalige ambachtschool aan de Haagweg 4. Dit monumentale pand uit 1892 is eigendom van de gemeente en wordt geexploteerd door de Stichting Werk en Onderneming, die in Leiden meerdere bedrijfspanden onder haar hoede heeft.

 
Het laatste nieuws
Nieuws van de Haagweg

Op dit moment is er geen nieuws over de Haagweg 4

 

Contact
Wanneer u contact met ons wilt opnemen kan dit op verschillende manieren.
Wanneer u denkt in aanmerking te kunnen komen voor een atelier kunt u hier terecht.

Voor een bedrijfsruimte neemt u direct contact op via deze link.

 
haagweg 4
Atelier Huren

Om voor een atelier in aanmerking te komen dien je ingeschreven te staan op de wachtlijst voor kunstenaars. Om je in te kunnen schrijven op die wachtlijst moet je aan een aantal voorwaarden voldoen.

Bekijk hier de inschrijfvoorwaarden en schrijf je in voor een atelier.

Bekijk het actuele aanbod van ateliers.

Contact Haagweg 4

De plattegronden van zowel zowel de bedrijfsruimten als de atelierruimten zijn op dit moment in ontwikkeling.

Verwacht wordt dat deze rond eind januari online komen.

 

divider

Random Artist

Boudewijn Schrijver

schilderen, abstract

Boudewijn Schrijver Boudewijn Schrijver is geboren op 13 februari 1958 te Leiden.
Hij volgde de vakopleiding Schilderen aan de nieuwe Kunstschool te Oegstgeest, en in juni 2001 studeerde Boudewijn Schrijver cum laude af aan de Koninklijke Academie in Den Haag.
Sindsdien is hij zeer actief in het promoten van zijn werk. Hij heeft in het hele land geexposeerd, zowel solo als samen met andere kunstenaars.

Het wereldbeeld van Boudewijn Schrijver

Boudewijn heeft veel als schoonmakergewerkt. Het gevolg is dat zijn werk zeer bepaald wordt door allerlei ruimtes, meestal zakelijk of functioneel, en mensen die zich gedragen als robots. 

divider

Random Artist

schilderen, ruimtelijk, landschappen

Joke Elzinga schildert de laatste jaren vooral zeeën; de Noordzee, de Waddenzee, de Noorse Zee, de Zwarte Zee, de Ierse Zee. Elzinga woont het grootste gedeelte van haar leven vlakbij zee en is.gefascineerd door het licht aan zee, en vooral ook door de verbinding die de zee met het land maakt; bijvoorbeeld het natte zand of de golven die op de rotsen slaan. Zij typeert in haar werk het karakteristieke van deze verschillende zeeën in vele kleurschakeringen. Haar schilderijen zijn niet als abstract of figuratief te duiden.

 

divider
divider