Bedrijfsruimte Bedrijfsruimte huren Haagweg 4
De renovatie van de Haagweg is vrijwel rond.
Alle bedrijfsunits en ateliers op de Haagweg zijn verhuurd.

In totaal is er zo'n 2.000 m2 verhuurbare commerciële bedrijfsruimte gecreëerd.

Klik op een van de linken aan de linkerkant om hier meer informatie over te verkrijgen.

 

Atelierruimtes Haagweg 4
Er zijn 55 atelierruimten op de Haagweg 4. De ateliers zijn ruim, hoog en licht.zijn groot, gelet op hun oorspronkelijk gebruik voor onderwijs, uitermate geschikt als ateliers; hoog, ruim en licht. Ook de samensmelting van zoveel disciplines van verschillende kunstenaars, de zogenaamde 'broedplaatsfunctie' werkt inspirerend voor alle gebruikers van het pand en werkt positief in het gehele culturele klimaat van de gemeente Leiden en omstreken.  Lees verder...

 

Horeca Haagweg 4

Sinds september 2014 is Galerie-cafe De Leidse Lente neergestreken in Haagweg 4. Meer over de Leidse lente is te vinden op de website galeriecafeleidselente.nl

 

Het pand
De bedrijfs- en atelierruimten zijn gevestigd in de voormalige ambachtschool aan de Haagweg 4. Dit monumentale pand uit 1892 is eigendom van de gemeente en wordt geexploteerd door de Stichting Werk en Onderneming, die in Leiden meerdere bedrijfspanden onder haar hoede heeft.

 
Het laatste nieuws
Nieuws van de Haagweg

Op dit moment is er geen nieuws over de Haagweg 4

 

Contact
Wanneer u contact met ons wilt opnemen kan dit op verschillende manieren.
Wanneer u denkt in aanmerking te kunnen komen voor een atelier kunt u hier terecht.

Voor een bedrijfsruimte neemt u direct contact op via deze link.

 
haagweg 4
Bedrijfsruimten te huur
In Leiden op de Haagweg 4 zijn er ruimtes te huur voor bedrijven met een kreatieve, kunstzinnige of ambachtelijke achtergrond. De Haagweg in Leiden biedt een kreatieve inspirerende omgeving waarbij bedrijven en kunstenaars naast elkaar zijn gevestigd in een pand.

Bezoek de website van
De Stichting Werk en Onderneming
voor meer bedrijfsruimten in Leiden

Bernadette Drenth

TEX & uitleg, textielvormgeving, theaterontwerp, lessen en workshops

Bernadette Drenth studeerde in 1991 af als textielvormgever aan de Academie voor Beeldende Vorming van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten.

Haar vrije werk is geïnspireerd door traditionele textiele technieken zoals haken, breien, weven, macramée, en historische monumentale kostuums.

Het materiaal varieert van plastics en papier tot karton, blik en misschien zelfs hout. Dit resulteert in ‘Beeldige Kleding’; kostuums die wel gedragen kunnen worden, maar meer wandelend kunstwerk dan kleding of mode zijn: Wearable Art.

Ook in haar werk voor opdrachtgevers zoals theatermakers of reclamebureau’s ligt het accent op monumentaal werk.

Hiernaast is Bernadette Drenth freelance docent, o.a. bij het Leidse Volkshuis. Sinds 1999 levert zij bijdragen aan de grote optocht van de 3 october viering te Leiden, als ontwerper, uitvoerder, productieleider en sinds 2004 ook als commissaris van de 3 October-vereeniging.

Opgenomen in het documentatiebestand van het KUNSTGEBOUW, Rijswijk.

Website: http://www.bernadettedrenth.nl

Contact: bkm.drenth@planet.nl

Adres: Haagweg 4B6

plattegrond
Klik op het plaatje om de plattegrond van de 1e etage te openen.

divider

Random Artist

fotograaf

Jan van IJken (Amersfoort, 1965) is a documentary photographer.

Recent projects are New Neighbours and A touch of Divinity - Images of devotion in Eastern Europe. For this last series, done between 1997-2000, he photographed pilgrimages, liturgies and other religious rituals in Poland, Rumania, Slovakia and Ukraine.

He uses natural light whenever possible, with an eye for detail and composition. It is evident from his work that he deeply cares about the people which are his subject matter.

 

divider