Bedrijfsruimte Bedrijfsruimte huren Haagweg 4
De renovatie van de Haagweg is vrijwel rond.
Alle bedrijfsunits en ateliers op de Haagweg zijn verhuurd.

In totaal is er zo'n 2.000 m2 verhuurbare commerciële bedrijfsruimte gecreëerd.

Klik op een van de linken aan de linkerkant om hier meer informatie over te verkrijgen.

 

Atelierruimtes Haagweg 4
Er zijn 55 atelierruimten op de Haagweg 4. De ateliers zijn ruim, hoog en licht.zijn groot, gelet op hun oorspronkelijk gebruik voor onderwijs, uitermate geschikt als ateliers; hoog, ruim en licht. Ook de samensmelting van zoveel disciplines van verschillende kunstenaars, de zogenaamde 'broedplaatsfunctie' werkt inspirerend voor alle gebruikers van het pand en werkt positief in het gehele culturele klimaat van de gemeente Leiden en omstreken.  Lees verder...

 

Horeca Haagweg 4

Sinds september 2014 is Galerie-cafe De Leidse Lente neergestreken in Haagweg 4. Meer over de Leidse lente is te vinden op de website galeriecafeleidselente.nl

 

Het pand
De bedrijfs- en atelierruimten zijn gevestigd in de voormalige ambachtschool aan de Haagweg 4. Dit monumentale pand uit 1892 is eigendom van de gemeente en wordt geexploteerd door de Stichting Werk en Onderneming, die in Leiden meerdere bedrijfspanden onder haar hoede heeft.

 
Het laatste nieuws
Nieuws van de Haagweg

Op dit moment is er geen nieuws over de Haagweg 4

 

Contact
Wanneer u contact met ons wilt opnemen kan dit op verschillende manieren.
Wanneer u denkt in aanmerking te kunnen komen voor een atelier kunt u hier terecht.

Voor een bedrijfsruimte neemt u direct contact op via deze link.

 
haagweg 4
Bedrijfsruimten te huur
In Leiden op de Haagweg 4 zijn er ruimtes te huur voor bedrijven met een kreatieve, kunstzinnige of ambachtelijke achtergrond. De Haagweg in Leiden biedt een kreatieve inspirerende omgeving waarbij bedrijven en kunstenaars naast elkaar zijn gevestigd in een pand.

Bezoek de website van
De Stichting Werk en Onderneming
voor meer bedrijfsruimten in Leiden

Maurice Braspenning

schilderen, schoolborden

My work may be interpreted as a futuristic landscape, taking you along the frayed edges of society and life, holdingthe threat of an imminent apocalypse. The individualistic of man dwelling in the periphery of society, isolated and dissolved in his surroundings.

Mijn werk laat zich lezen als een futurisch landschap dat je meeneemt langs de rafelranden van de maatschappij en het leven, met de dreiging van een naderende apocalyps. De individualisering van de mens die zich ophoudt in de periferie van de samenleving, afgezonderd en opgelost in zijn omgeving.

Website: http://www.mauricebraspenning.nl

Contact: info@mauricebraspenning.nl


Adres: Haagweg 4B10

plattegrond
Klik op het plaatje om de plattegrond van de 1e etage te openen.

 

divider

Random Artist

Vormgeven met klei

Als autodidact heb ik mij ontwikkeld als beeldend kunstenaar in keramische sculpturen.

Gevormd in de materie klei, ontstaan er sculpturen die o.a. herkenning en humor uitstralen (zwangerschap, volle figuren, dierlijke wandsculpturen).

 


 

divider