Bedrijfsruimte Bedrijfsruimte huren Haagweg 4
De renovatie van de Haagweg is vrijwel rond.
Alle bedrijfsunits en ateliers op de Haagweg zijn verhuurd.

In totaal is er zo'n 2.000 m2 verhuurbare commerciële bedrijfsruimte gecreëerd.

Klik op een van de linken aan de linkerkant om hier meer informatie over te verkrijgen.

 

Atelierruimtes Haagweg 4
Er zijn 55 atelierruimten op de Haagweg 4. De ateliers zijn ruim, hoog en licht.zijn groot, gelet op hun oorspronkelijk gebruik voor onderwijs, uitermate geschikt als ateliers; hoog, ruim en licht. Ook de samensmelting van zoveel disciplines van verschillende kunstenaars, de zogenaamde 'broedplaatsfunctie' werkt inspirerend voor alle gebruikers van het pand en werkt positief in het gehele culturele klimaat van de gemeente Leiden en omstreken.  Lees verder...

 

Horeca Haagweg 4

Sinds september 2014 is Galerie-cafe De Leidse Lente neergestreken in Haagweg 4. Meer over de Leidse lente is te vinden op de website galeriecafeleidselente.nl

 

Het pand
De bedrijfs- en atelierruimten zijn gevestigd in de voormalige ambachtschool aan de Haagweg 4. Dit monumentale pand uit 1892 is eigendom van de gemeente en wordt geexploteerd door de Stichting Werk en Onderneming, die in Leiden meerdere bedrijfspanden onder haar hoede heeft.

 
Het laatste nieuws
Nieuws van de Haagweg

Op dit moment is er geen nieuws over de Haagweg 4

 

Contact
Wanneer u contact met ons wilt opnemen kan dit op verschillende manieren.
Wanneer u denkt in aanmerking te kunnen komen voor een atelier kunt u hier terecht.

Voor een bedrijfsruimte neemt u direct contact op via deze link.

 
haagweg 4
Bedrijfsruimten te huur
In Leiden op de Haagweg 4 zijn er ruimtes te huur voor bedrijven met een kreatieve, kunstzinnige of ambachtelijke achtergrond. De Haagweg in Leiden biedt een kreatieve inspirerende omgeving waarbij bedrijven en kunstenaars naast elkaar zijn gevestigd in een pand.

Bezoek de website van
De Stichting Werk en Onderneming
voor meer bedrijfsruimten in Leiden

Gijs Donker

schilderen, portret, naakten, etsen, lessen, workshops

Gijs Donker wordt in 1964 in Amstelveen geboren als eerste zoon van de Rotterdamse uitgever Willem Donker.

Gijs begon zijn professionele carrière al op vroege leeftijd en deed in deze periode al meerdere solo-exposities. In 1989 richtte Gijs Donker samen met Peter Klashorst, Ernst Voss, Bart Domburg, Juriaan van Hall het kunstenaarscollectief "After Nature" op. Dit Collectief zet zich af tegen het heersende abstract expressionisme en maakt in de jaren tachtig en negentig furore met een vernieuwende figuratieve schilderstijl. De invloed van de groep is enorm en één van haar verdienste is de terugkeer van het realisme in de schilderskunst. Na het uiteenvallen van deze groep in 1992, is Gijs Donker samen met zijn broers Aad en Justus nog een tijd doorgegaan met groepsexposities vooral in Verenigde Staten. Na het overlijden van zijn broer Aad in 1998 gaat Gijs vervolgens alleen verder en richt hij zich vooral op het ontwikkelen van zijn schildersstijl. Daarna heeft hij weer diverse exposities op zijn naam staan.

 

Website:

Contact: gijsdonker@hotmail.com
06-15100203 / 071-5146947

Adres: Haagweg 4C12

plattegrond
Klik op het plaatje om de plattegrond van de 2e etage te openen.
 

divider

Random Artist

collage

Ik ben geboren op 7 augustus 1968 in Gotha, Duitsland.

Mijn moeder inspireerde me als kind tot kunstzinnig werk en daarbij ontdekte ik al vroeg mijn grote liefde voor kleuren.
 
Vanaf mijn 17e jaar volgde ik drie jaar lang lessen op een avondschool van de Kunstacademie in Dresden.
Vooral het tekenen was heel wezenlijk voor me.


 

divider