Bedrijfsruimte Bedrijfsruimte huren Haagweg 4
De renovatie van de Haagweg is vrijwel rond.
Alle bedrijfsunits en ateliers op de Haagweg zijn verhuurd.

In totaal is er zo'n 2.000 m2 verhuurbare commerciële bedrijfsruimte gecreëerd.

Klik op een van de linken aan de linkerkant om hier meer informatie over te verkrijgen.

 

Atelierruimtes Haagweg 4
Er zijn 55 atelierruimten op de Haagweg 4. De ateliers zijn ruim, hoog en licht.zijn groot, gelet op hun oorspronkelijk gebruik voor onderwijs, uitermate geschikt als ateliers; hoog, ruim en licht. Ook de samensmelting van zoveel disciplines van verschillende kunstenaars, de zogenaamde 'broedplaatsfunctie' werkt inspirerend voor alle gebruikers van het pand en werkt positief in het gehele culturele klimaat van de gemeente Leiden en omstreken.  Lees verder...

 

Horeca Haagweg 4

Sinds september 2014 is Galerie-cafe De Leidse Lente neergestreken in Haagweg 4. Meer over de Leidse lente is te vinden op de website galeriecafeleidselente.nl

 

Het pand
De bedrijfs- en atelierruimten zijn gevestigd in de voormalige ambachtschool aan de Haagweg 4. Dit monumentale pand uit 1892 is eigendom van de gemeente en wordt geexploteerd door de Stichting Werk en Onderneming, die in Leiden meerdere bedrijfspanden onder haar hoede heeft.

 
Het laatste nieuws
Nieuws van de Haagweg

Op dit moment is er geen nieuws over de Haagweg 4

 

Contact
Wanneer u contact met ons wilt opnemen kan dit op verschillende manieren.
Wanneer u denkt in aanmerking te kunnen komen voor een atelier kunt u hier terecht.

Voor een bedrijfsruimte neemt u direct contact op via deze link.

 
haagweg 4
Bedrijfsruimten te huur
In Leiden op de Haagweg 4 zijn er ruimtes te huur voor bedrijven met een kreatieve, kunstzinnige of ambachtelijke achtergrond. De Haagweg in Leiden biedt een kreatieve inspirerende omgeving waarbij bedrijven en kunstenaars naast elkaar zijn gevestigd in een pand.

Bezoek de website van
De Stichting Werk en Onderneming
voor meer bedrijfsruimten in Leiden

Pollie Hogenboom

linnen, papier,glas,monotypes, gemengde technieken

Mijn werk straalt optimisme uit, te zien is het plezier waarmee het gemaakt is. Of het nu monotypes, gemengde technieken of werk op glas betreft; ik vind alles leuk om te doen. Het werk bevat herkenbare elementen die de kijker houvast geven. Niets hoeft het voor te stellen en het kan alles betekenen. De vrijheid van de kijker staat in mijn werk voorop; het oog moet iets toe kunnen voegen waardoor het werk ‘eigen’ wordt van degene die er zijn aandacht op richt.

 

Afgelopen jaren heb ik voor het Diaconessenhuis in Leiden glazen afscheidingswanden voor de nieuwe polikliniek beschilderd. “De transparantie daagt me uit deze op verschillende manieren te benadrukken cq weg te werken. Het ontstane beeld maakt dat de wachtenden afgeschermd worden zonder hen te isoleren.” Bovendien geeft het beeld verpozing. De glasplaten (1.20 x 2.50 m) vertonen veel overeenkomsten qua kleur en sfeer en verbinden door het kleurig aanzien de gangen op de polikliniek.

Website:www.poldersite.nl

Contact: Pollie Hogenboom


Adres: Haagweg 4C13

plattegrond
Klik op het plaatje om de plattegrond van de 2e etage te openen.

 

divider

Random Artist

Allart Lakke

Allart-Lakke
Allart Lakke volgde zijn opleiding tot beeldhouwer aan de Akademie Sint Lukas te Brussel, en vervolgens aan de École Nationale Supérieure d'Architectue et des Arts Visuels (EN-SAAV), eveneens te Brussel. In 1990 keerde hij terug naar Nederland en vestigde zich in de stad Leiden. Daar ontmoette hij Onno Schilstra met wie hij van 1993 tot 1999 een intensieve samenwerking is aangegaan.
Sinds 2000 werkt Lakke verder aan zijn fascinerend onderzoek van eigenzinnig uitgekozen ‘beelden’.
 

divider