Bedrijfsruimte Bedrijfsruimte huren Haagweg 4
De renovatie van de Haagweg is vrijwel rond.
Alle bedrijfsunits en ateliers op de Haagweg zijn verhuurd.

In totaal is er zo'n 2.000 m2 verhuurbare commerciële bedrijfsruimte gecreëerd.

Klik op een van de linken aan de linkerkant om hier meer informatie over te verkrijgen.

 

Atelierruimtes Haagweg 4
Er zijn 55 atelierruimten op de Haagweg 4. De ateliers zijn ruim, hoog en licht.zijn groot, gelet op hun oorspronkelijk gebruik voor onderwijs, uitermate geschikt als ateliers; hoog, ruim en licht. Ook de samensmelting van zoveel disciplines van verschillende kunstenaars, de zogenaamde 'broedplaatsfunctie' werkt inspirerend voor alle gebruikers van het pand en werkt positief in het gehele culturele klimaat van de gemeente Leiden en omstreken.  Lees verder...

 

Horeca Haagweg 4

Sinds september 2014 is Galerie-cafe De Leidse Lente neergestreken in Haagweg 4. Meer over de Leidse lente is te vinden op de website galeriecafeleidselente.nl

 

Het pand
De bedrijfs- en atelierruimten zijn gevestigd in de voormalige ambachtschool aan de Haagweg 4. Dit monumentale pand uit 1892 is eigendom van de gemeente en wordt geexploteerd door de Stichting Werk en Onderneming, die in Leiden meerdere bedrijfspanden onder haar hoede heeft.

 
Het laatste nieuws
Nieuws van de Haagweg

Op dit moment is er geen nieuws over de Haagweg 4

 

Contact
Wanneer u contact met ons wilt opnemen kan dit op verschillende manieren.
Wanneer u denkt in aanmerking te kunnen komen voor een atelier kunt u hier terecht.

Voor een bedrijfsruimte neemt u direct contact op via deze link.

 
haagweg 4
Bedrijfsruimten te huur
In Leiden op de Haagweg 4 zijn er ruimtes te huur voor bedrijven met een kreatieve, kunstzinnige of ambachtelijke achtergrond. De Haagweg in Leiden biedt een kreatieve inspirerende omgeving waarbij bedrijven en kunstenaars naast elkaar zijn gevestigd in een pand.

Bezoek de website van
De Stichting Werk en Onderneming
voor meer bedrijfsruimten in Leiden

Robin Akkerman

schilderen portretten, landschappen, lessen

Olieverf is het materiaal waar Robin Akkerman het liefste mee werkt. In zijn atelier staan en hangen veel kleurrijke en fantasievolle doeken die vaak een spaanse uitstraling hebben. Het zijn schilderijen die meteen aanspreken. Een donkere, zigeunerachtige vrouw is in verschillende werken terug te vinden. Iedere donderdagavond is er op de haagweg een model. Met zes a tien anderen is Robin dan bezig met model- en portretschilderen. Lang hebben ze hetzelfde model gehad...inderdaad een donkerharige vrouw en die kan je in veel werken dus herkennen.

Robin schildert alleen figuratief, en voelt zich verbonden met de Franse fauvisten en met de Duitse expressionisten. Ook Nederlandse after nature schilders zoals Gijs Donker en Jurriaan van Hall spreken Robin Akkerman erg aan. Robin gebruikt veel, liefst primaire, kleuren. Volgens Freud schildert iedereen bepaalde wensen of angsten, schilder je om te compenseren. Robin schildert om iets moois te maken, misschien mooier dan in werkelijkheid.

Website: http://www.robinakkerman.com

Contact: robin.akkerman@planet.nl


Adres: Haagweg 4G1

plattegrond
Klik op het plaatje om de plattegrond van de 2e etage te openen.

 

divider

Random Artist

Boudewijn Schrijver

schilderen, abstract

Boudewijn Schrijver Boudewijn Schrijver is geboren op 13 februari 1958 te Leiden.
Hij volgde de vakopleiding Schilderen aan de nieuwe Kunstschool te Oegstgeest, en in juni 2001 studeerde Boudewijn Schrijver cum laude af aan de Koninklijke Academie in Den Haag.
Sindsdien is hij zeer actief in het promoten van zijn werk. Hij heeft in het hele land geexposeerd, zowel solo als samen met andere kunstenaars.

Het wereldbeeld van Boudewijn Schrijver

Boudewijn heeft veel als schoonmakergewerkt. Het gevolg is dat zijn werk zeer bepaald wordt door allerlei ruimtes, meestal zakelijk of functioneel, en mensen die zich gedragen als robots. 

divider