Bedrijfsruimte Bedrijfsruimte huren Haagweg 4
De renovatie van de Haagweg is vrijwel rond.
Alle bedrijfsunits en ateliers op de Haagweg zijn verhuurd.

In totaal is er zo'n 2.000 m2 verhuurbare commerciële bedrijfsruimte gecreëerd.

Klik op een van de linken aan de linkerkant om hier meer informatie over te verkrijgen.

 

Atelierruimtes Haagweg 4
Er zijn 55 atelierruimten op de Haagweg 4. De ateliers zijn ruim, hoog en licht.zijn groot, gelet op hun oorspronkelijk gebruik voor onderwijs, uitermate geschikt als ateliers; hoog, ruim en licht. Ook de samensmelting van zoveel disciplines van verschillende kunstenaars, de zogenaamde 'broedplaatsfunctie' werkt inspirerend voor alle gebruikers van het pand en werkt positief in het gehele culturele klimaat van de gemeente Leiden en omstreken.  Lees verder...

 

Horeca Haagweg 4

Sinds september 2014 is Galerie-cafe De Leidse Lente neergestreken in Haagweg 4. Meer over de Leidse lente is te vinden op de website galeriecafeleidselente.nl

 

Het pand
De bedrijfs- en atelierruimten zijn gevestigd in de voormalige ambachtschool aan de Haagweg 4. Dit monumentale pand uit 1892 is eigendom van de gemeente en wordt geexploteerd door de Stichting Werk en Onderneming, die in Leiden meerdere bedrijfspanden onder haar hoede heeft.

 
Het laatste nieuws
Nieuws van de Haagweg

Op dit moment is er geen nieuws over de Haagweg 4

 

Contact
Wanneer u contact met ons wilt opnemen kan dit op verschillende manieren.
Wanneer u denkt in aanmerking te kunnen komen voor een atelier kunt u hier terecht.

Voor een bedrijfsruimte neemt u direct contact op via deze link.

 
haagweg 4
Bedrijfsruimten te huur
In Leiden op de Haagweg 4 zijn er ruimtes te huur voor bedrijven met een kreatieve, kunstzinnige of ambachtelijke achtergrond. De Haagweg in Leiden biedt een kreatieve inspirerende omgeving waarbij bedrijven en kunstenaars naast elkaar zijn gevestigd in een pand.

Bezoek de website van
De Stichting Werk en Onderneming
voor meer bedrijfsruimten in Leiden

Boudewijn Schrijver

schilderen, abstract

Boudewijn SchrijverBoudewijn Schrijver is geboren op 13 februari 1958 te Leiden.
Hij volgde de vakopleiding Schilderen aan de nieuwe Kunstschool te Oegstgeest, en in juni 2001 studeerde Boudewijn Schrijver cum laude af aan de Koninklijke Academie in Den Haag.
Sindsdien is hij zeer actief in het promoten van zijn werk. Hij heeft in het hele land geexposeerd, zowel solo als samen met andere kunstenaars.

Het wereldbeeld van Boudewijn Schrijver

Boudewijn heeft veel als schoonmaker gewerkt. Het gevolg is dat zijn werk zeer bepaald wordt door allerlei ruimtes, meestal zakelijk of functioneel, en mensen die zich gedragen als robots.
Zijn kijk op die wereld is spookachtig, maar soms ook cynisch. Deze manier van leven is duidelijk niet Boudewijn’s ideaal; maar daardoor zijn de broeierige beelden ontstaan, geschilderd of getekend, waarbij de sinistere sfeer wordt gecombineerd met felle primaire kleuren.

Boudewijn’s interesse voor animatiefilms is duidelijk aanwezig, maar hij wil in zijn werk meer zeggen dan de humoristisch bedoelde films doorgaans uitdrukken. Boudewijn heeft getracht die wereld uit te breiden door te experimenteren met composities met collages en beelden die uitgaan van de abstracte waarden. Daarbij gingen nieuwe inspiratiebronnen en rol spelen, zoals Asger Jorn en Matisse.

De inhoud van het werk van Boudewijn komt niet tot stand een weloverwogen beslissing, maar ontwikkelt zich langs de beelden die hij bijna onwillekeurig blijkt te schilderen en te tekenen. Alleen door gesprekken met anderen wordt de inhoud van die beelden duidelijker. Zijn werkproces is wat dat betreft een zoektocht naar wat hem nu eigenlijk beweegt.

Website:http://www.boudewijnschrijver.nl/

Contact: info@boudewijnschrijver.nl

Adres: Haagweg 4C3

plattegrond
Klik op het plaatje om de plattegrond van de 2e etage te openen.

divider

Random Artist

 

Michel van Dam (Rotterdam 1974) studeerde aan de kunstacademie st. Joost te Breda. Zijn interesse in de middeleeuwse (kunst-)geschiedenis is duidelijk in zijn werk terug te vinden. Hij tracht een esthetisch beeld te
creëren waarin onder de oppervlakte nog van alles gebeurt.
De geëxposeerde werken maakten deel uit van een groot paneel.
Michel van Dam is tevens werkzaam als bouwhistoricus.


 

divider