Bedrijfsruimte Bedrijfsruimte huren Haagweg 4
De renovatie van de Haagweg is vrijwel rond.
Alle bedrijfsunits en ateliers op de Haagweg zijn verhuurd.

In totaal is er zo'n 2.000 m2 verhuurbare commerciële bedrijfsruimte gecreëerd.

Klik op een van de linken aan de linkerkant om hier meer informatie over te verkrijgen.

 

Atelierruimtes Haagweg 4
Er zijn 55 atelierruimten op de Haagweg 4. De ateliers zijn ruim, hoog en licht.zijn groot, gelet op hun oorspronkelijk gebruik voor onderwijs, uitermate geschikt als ateliers; hoog, ruim en licht. Ook de samensmelting van zoveel disciplines van verschillende kunstenaars, de zogenaamde 'broedplaatsfunctie' werkt inspirerend voor alle gebruikers van het pand en werkt positief in het gehele culturele klimaat van de gemeente Leiden en omstreken.  Lees verder...

 

Horeca Haagweg 4

Sinds september 2014 is Galerie-cafe De Leidse Lente neergestreken in Haagweg 4. Meer over de Leidse lente is te vinden op de website galeriecafeleidselente.nl

 

Het pand
De bedrijfs- en atelierruimten zijn gevestigd in de voormalige ambachtschool aan de Haagweg 4. Dit monumentale pand uit 1892 is eigendom van de gemeente en wordt geexploteerd door de Stichting Werk en Onderneming, die in Leiden meerdere bedrijfspanden onder haar hoede heeft.

 
Het laatste nieuws
Nieuws van de Haagweg

Op dit moment is er geen nieuws over de Haagweg 4

 

Contact
Wanneer u contact met ons wilt opnemen kan dit op verschillende manieren.
Wanneer u denkt in aanmerking te kunnen komen voor een atelier kunt u hier terecht.

Voor een bedrijfsruimte neemt u direct contact op via deze link.

 
haagweg 4
Bedrijfsruimten te huur
In Leiden op de Haagweg 4 zijn er ruimtes te huur voor bedrijven met een kreatieve, kunstzinnige of ambachtelijke achtergrond. De Haagweg in Leiden biedt een kreatieve inspirerende omgeving waarbij bedrijven en kunstenaars naast elkaar zijn gevestigd in een pand.

Bezoek de website van
De Stichting Werk en Onderneming
voor meer bedrijfsruimten in Leiden

DANIEL MARTIN

Het werk van Daniel Martin typeert zich door snelle en krachtige stroken afgewisseld met fijn geschilderde elementen. Geïnspireerd door de kunstenaars Kline en Pollock maakt hij gebruik van zijn hele lichaam om zijn penseelstreken op het doek te zetten. Door deze abstracte en expressionistische werkwijze schept hij ruimte voor de verfijnde details die met ongekende bezieling van het doek spatten.

Daniel Martin: ‘Fouten zijn de bouwstenen van mijn schilderijen. De ongecontroleerde werkwijze die ik hanteer is absoluut vergeeflijk, en daar maak ik gretig gebruik van. Elke fout of verkeerde penseelstreek is een goed startpunt om het geheel opnieuw te bekijken en te herzien.’

De schilderijen van Daniel Martin geven een mysterieus beeld van de hectiek van het hedendaagse leven. Fragmenten van gezichten en lichamen bieden een blik in de vluchtige levens van de moderne mens, die zijn geheimen nog zelden prijsgeeft.

 

www.danielmartin.nl

contact@danielmartin.nl

Haagweg 4e13-14

plattegrond
Klik op het plaatje om de plattegrond van de begane grond te openen.
 

divider

Random Artist

fotograaf

Jan van IJken (Amersfoort, 1965) is a documentary photographer.

Recent projects are New Neighbours and A touch of Divinity - Images of devotion in Eastern Europe. For this last series, done between 1997-2000, he photographed pilgrimages, liturgies and other religious rituals in Poland, Rumania, Slovakia and Ukraine.

He uses natural light whenever possible, with an eye for detail and composition. It is evident from his work that he deeply cares about the people which are his subject matter.

 

divider