Bedrijfsruimte Bedrijfsruimte huren Haagweg 4
De renovatie van de Haagweg is vrijwel rond.
Alle bedrijfsunits en ateliers op de Haagweg zijn verhuurd.

In totaal is er zo'n 2.000 m2 verhuurbare commerciële bedrijfsruimte gecreëerd.

Klik op een van de linken aan de linkerkant om hier meer informatie over te verkrijgen.

 

Atelierruimtes Haagweg 4
Er zijn 55 atelierruimten op de Haagweg 4. De ateliers zijn ruim, hoog en licht.zijn groot, gelet op hun oorspronkelijk gebruik voor onderwijs, uitermate geschikt als ateliers; hoog, ruim en licht. Ook de samensmelting van zoveel disciplines van verschillende kunstenaars, de zogenaamde 'broedplaatsfunctie' werkt inspirerend voor alle gebruikers van het pand en werkt positief in het gehele culturele klimaat van de gemeente Leiden en omstreken.  Lees verder...

 

Horeca Haagweg 4

Sinds september 2014 is Galerie-cafe De Leidse Lente neergestreken in Haagweg 4. Meer over de Leidse lente is te vinden op de website galeriecafeleidselente.nl

 

Het pand
De bedrijfs- en atelierruimten zijn gevestigd in de voormalige ambachtschool aan de Haagweg 4. Dit monumentale pand uit 1892 is eigendom van de gemeente en wordt geexploteerd door de Stichting Werk en Onderneming, die in Leiden meerdere bedrijfspanden onder haar hoede heeft.

 
Het laatste nieuws
Nieuws van de Haagweg

Op dit moment is er geen nieuws over de Haagweg 4

 

Contact
Wanneer u contact met ons wilt opnemen kan dit op verschillende manieren.
Wanneer u denkt in aanmerking te kunnen komen voor een atelier kunt u hier terecht.

Voor een bedrijfsruimte neemt u direct contact op via deze link.

 
haagweg 4
Bedrijfsruimten te huur
In Leiden op de Haagweg 4 zijn er ruimtes te huur voor bedrijven met een kreatieve, kunstzinnige of ambachtelijke achtergrond. De Haagweg in Leiden biedt een kreatieve inspirerende omgeving waarbij bedrijven en kunstenaars naast elkaar zijn gevestigd in een pand.

Bezoek de website van
De Stichting Werk en Onderneming
voor meer bedrijfsruimten in Leiden

Tineke Jacobs

fotografie / ruimtelijk - collages - installaties en kleine mixedmediaobjecten

Het werk van Tineke Jacobs is onderzoekend en licht surrealistisch. Naast kleine intieme kunstwerken maakt ze monumentaal werk. Haar foto’s worden afgedrukt op diverse ondergronden zoals satijn, polyester, canvas en perspex/dibond maar Jacobs verwerkt ook fotografie in installaties, kijkdoosjes, lichtbeelden en mixed media objecten. Tijdens haar geconcentreerde onderzoek van een gebied, plek, straat of sfeer neemt ze in haar foto's onverwachte elementen mee die haar opvallen. Hierdoor wordt zo’n detail in een nieuw daglicht geplaatst. De resulterende foto’s zijn helder en gelaagd tegelijk. Hoe langer je kijkt, hoe meer je ontdekt. De onverwachte details creëren - zonder photoshop- vervreemding in haar beelden. Dit maakt het werk spannend, speels en uitdagend. Jacobs voegt onconventionele materialen toe als het werk hierom vraagt. Tekeningen met lak worden over de foto gelegd, epoxy, lijm of handgeknipte collages worden toegevoegd. Ook een nieuwe ondergrond, een andere ‘drager’, kan zich vermengen met beeld en idee.

Op haar expositie in GALERIE ZONE, Leiden is werk te zien dat is afgedrukt op canvas en perspex/dibond naast ‘ruimtelijke fotografie’ verwerkt in kijkkastjes. De serie 'Venicewater' laat spannende experimentele fotografie met gebruik van water zien. Jacobs maakt met haar 'fotografie van de verbeelding’ een gelaagde wonderlijke wereld zichtbaar.

Website: http://kunstrouteleiden.nl/

Contact: Tineke Jacobs


Adres: Haagweg 4a2

plattegrond
Klik op het plaatje om de plattegrond van de begane grond te openen.

 

divider

Random Artist

straatheater

Jaap Slagman jongleert met deze emoties. Hij schakelt virtuoos van de ene naar de andere en zorgt ervoor dat deze act geen platte banale bekkentrekkerij wordt, maar een alles doordringend beeld van de menselijke non-verbale communicatie. De subtiele mimiek ontroert, vermaakt en treitert het publiek. Een act die door zijn eenvoud iedereen maar dan ook iedereen aanspreekt.

 

divider