Bedrijfsruimte Bedrijfsruimte huren Haagweg 4
De renovatie van de Haagweg is vrijwel rond.
Alle bedrijfsunits en ateliers op de Haagweg zijn verhuurd.

In totaal is er zo'n 2.000 m2 verhuurbare commerciële bedrijfsruimte gecreëerd.

Klik op een van de linken aan de linkerkant om hier meer informatie over te verkrijgen.

 

Atelierruimtes Haagweg 4
Er zijn 55 atelierruimten op de Haagweg 4. De ateliers zijn ruim, hoog en licht.zijn groot, gelet op hun oorspronkelijk gebruik voor onderwijs, uitermate geschikt als ateliers; hoog, ruim en licht. Ook de samensmelting van zoveel disciplines van verschillende kunstenaars, de zogenaamde 'broedplaatsfunctie' werkt inspirerend voor alle gebruikers van het pand en werkt positief in het gehele culturele klimaat van de gemeente Leiden en omstreken.  Lees verder...

 

Horeca Haagweg 4

Sinds september 2014 is Galerie-cafe De Leidse Lente neergestreken in Haagweg 4. Meer over de Leidse lente is te vinden op de website galeriecafeleidselente.nl

 

Het pand
De bedrijfs- en atelierruimten zijn gevestigd in de voormalige ambachtschool aan de Haagweg 4. Dit monumentale pand uit 1892 is eigendom van de gemeente en wordt geexploteerd door de Stichting Werk en Onderneming, die in Leiden meerdere bedrijfspanden onder haar hoede heeft.

 
Het laatste nieuws
Nieuws van de Haagweg

Op dit moment is er geen nieuws over de Haagweg 4

 

Contact
Wanneer u contact met ons wilt opnemen kan dit op verschillende manieren.
Wanneer u denkt in aanmerking te kunnen komen voor een atelier kunt u hier terecht.

Voor een bedrijfsruimte neemt u direct contact op via deze link.

 
haagweg 4
Bedrijfsruimten te huur
In Leiden op de Haagweg 4 zijn er ruimtes te huur voor bedrijven met een kreatieve, kunstzinnige of ambachtelijke achtergrond. De Haagweg in Leiden biedt een kreatieve inspirerende omgeving waarbij bedrijven en kunstenaars naast elkaar zijn gevestigd in een pand.

Bezoek de website van
De Stichting Werk en Onderneming
voor meer bedrijfsruimten in Leiden

Diana Lepelaar

LANDSCHAP | BODEM | MASK

Landschap door Diana LepelaarDiana Lepelaar vormt haar persoonlijke werkelijkheid: aardse landschappen waarin spanning ontstaat door een contrast tussen stille ruimtes en een quasi-willekeurig lijnenspel. Sommige werken doen denken aan bodemlagen, alsof ze verwijzen naar vormen uit het geologische verleden. Haar werk roept beelden op van meren, oerlandschappen, plattegronden en bodemdoorsneden. De werken van Diana zijn zowel kleurrijk als sober. Materialen als pleister, cement, zand, klei en verflagen spelen een cruciale rol. Het werk zit letterlijk vol met lagen, alsof ze de aardkorst wil openbreken om te ontdekken wat er onder verborgen ligt. Ook in haar werk in de openbare ruimte spelen lagen en lijnen een grote rol. Zij weerspiegelen het landschap zoals dat diep in de aarde verborgen ligt.

 

Website: www.dianalepelaar.nl

Contact: diana.lepelaar@gmail.com
0628666318

Adres: Haagweg 4D3-4

plattegrond
Klik op het plaatje om de plattegrond van de begane grond te openen.
 

divider

Random Artist

schilderen, fotografie, ruimtelijk

...

 

divider