Bedrijfsruimte Bedrijfsruimte huren Haagweg 4
De renovatie van de Haagweg is vrijwel rond.
Alle bedrijfsunits en ateliers op de Haagweg zijn verhuurd.

In totaal is er zo'n 2.000 m2 verhuurbare commerciële bedrijfsruimte gecreëerd.

Klik op een van de linken aan de linkerkant om hier meer informatie over te verkrijgen.

 

Atelierruimtes Haagweg 4
Er zijn 55 atelierruimten op de Haagweg 4. De ateliers zijn ruim, hoog en licht.zijn groot, gelet op hun oorspronkelijk gebruik voor onderwijs, uitermate geschikt als ateliers; hoog, ruim en licht. Ook de samensmelting van zoveel disciplines van verschillende kunstenaars, de zogenaamde 'broedplaatsfunctie' werkt inspirerend voor alle gebruikers van het pand en werkt positief in het gehele culturele klimaat van de gemeente Leiden en omstreken.  Lees verder...

 

Horeca Haagweg 4

Sinds september 2014 is Galerie-cafe De Leidse Lente neergestreken in Haagweg 4. Meer over de Leidse lente is te vinden op de website galeriecafeleidselente.nl

 

Het pand
De bedrijfs- en atelierruimten zijn gevestigd in de voormalige ambachtschool aan de Haagweg 4. Dit monumentale pand uit 1892 is eigendom van de gemeente en wordt geexploteerd door de Stichting Werk en Onderneming, die in Leiden meerdere bedrijfspanden onder haar hoede heeft.

 
Het laatste nieuws
Nieuws van de Haagweg

Op dit moment is er geen nieuws over de Haagweg 4

 

Contact
Wanneer u contact met ons wilt opnemen kan dit op verschillende manieren.
Wanneer u denkt in aanmerking te kunnen komen voor een atelier kunt u hier terecht.

Voor een bedrijfsruimte neemt u direct contact op via deze link.

 
haagweg 4
Bedrijfsruimten te huur
In Leiden op de Haagweg 4 zijn er ruimtes te huur voor bedrijven met een kreatieve, kunstzinnige of ambachtelijke achtergrond. De Haagweg in Leiden biedt een kreatieve inspirerende omgeving waarbij bedrijven en kunstenaars naast elkaar zijn gevestigd in een pand.

Bezoek de website van
De Stichting Werk en Onderneming
voor meer bedrijfsruimten in Leiden

Halbe Nicolai

portret concept

Een schilderij is voor iedereen wat anders. Een vormenspel,   een beeld, 
een ‘ stille realiteit’, een  prikkeling, een herinnering en soms is een schilderij dat allemaal tegelijk.  Een schilderij gaat vaak vele levens mee.

Een Halbe Nicolai is te herkennen aan zijn grote vakkundigheid in het schilderen en tekenen van zijn onderwerp. Personen in zijn vrije werk en portretkoppen gelijken de realiteit en raken in veel gevallen de essentie van iemands emotie.   Alle werken zijn  gemaakt met veel technische vakkennis en  vooral veel passie.

Halbe kiest vaak voor onderwerpen uit de dagelijks vaak rauwe werkelijkheid. Een foto in de krant , een beeld op TV of internet . Veel indringende beelden zien we eenmaal en laten  het weer aan ons voorbijgaan. Halbe laat ons weer even stil staan en vangt deze onderwerpen in olie of acryl op doek. Momentopnamen krijgen zo eeuwigheidswaarde. 

Halbe Nicolai

 

Website: http://www.halbenicolai.nl/

Contact: Halbe Nicolai


Adres: Haagweg 4a4

plattegrond
Klik op het plaatje om de plattegrond van de begane grond te openen.

divider

Random Artist

tekstiele werkjes, ruimtelijk

Ik maak werk op papier. Tekenen naar de waarneming is de basis van mijn werk.
De tekeningen zijn eenvoudig en getekend met potlood. Zonder waarneming kun je geen schoonheid ervaren.
Waarnemen is de basis van kunst.

"Waarnemen betekent niet het enkel en alleen verzamelen van zintuiglijke indrukken, maar, zoals het fraaie woord zelf zegt, iets 'voor waar nemen'. Dat impliceert echter dat hetgeen zich aan de zintuigen voordoet als iets wordt gezien en genomen." (Hans-Georg Gadamer, De actualiteit van het schone)

 

divider